Si el que vols, lector, és gaudir viatjant comòdament...has de continuar llegint.
Si el que vols és conéixer un poc més la gent d'este meravellós món que ens envolta...este és un bon moment.
Si el que t'agrada i desitges és sentir-te identificat amb experiències viscudes arreu del món...avant continua.


El somni de viatjar és fàcil d'aconseguir.

dimecres, 24 de juliol del 2013

PREMI VERSATILE BLOGGER 2013 al RACÓ VIATGER de Mariló



El RACÓ VIATGER de Mariló ha rebut altre premi. És el tercer des del començament encara no fa dos anys, és el premi VERSATILE BLOGGER, que em va arribar fa uns dies.

De nou gràcies...no...mil gràcies! 
Un premi sempre és benvingut, un premi sempre anima a seguir. 

Este premi no el coneixia, procedeix, de la mateixa manera que el premi Dardos, rebut anteriormnet, d’altres blocaires. És un premi simbòlic que té el gran valor de ser atorgat per gent que enten del tema, per blocaires, com jo, que mostrem el que fem i el que trobem en el nostres camins viatgers.

Esta vegada arriba de la mà d’un gran bloc de viatges, d’un bloc on es llig passió i aventura, on es veu qualitat, on es veu treball, és el bloc ALTRES INDRETS... http://altresindrets.com/, un lloc per perdre’s un ratet llegint i viatjant...viajant i vivint els relats, les fotografies i les sensacions que l’autor del bloc va relatant.

El premi té unes regles:
1-Publicar un post al bloc incloent la imatge del premi.
2-Agrair a qui t’haja premiat i afegir un enllaç al seu bloc
3-Compartir set coses sobre tu.
4-Atorgar el premi a quinze blocs que consideres mereixedors del premi. Esta és la part més complicada per la dificultat de fer tria entre tants blocs.

Sobre mi?
-M’AGRADA llegir...parlar de llibres...animar a llegir...i a que es parle de llibres...i ho faig sovint.
-M’AGRADA fer fotos quan viatge i tinc la casa i l’ordinador plens d’àlbums, perquè ja tinc totes les fotos antigues escanejades.
-M’AGRADA escriure de viatges i d’altres coses... i tinc la gran sort de veure molts dels meus escrits publicats.
-M’AGRADA saber de la historia local i les tradicions d’on visc també d’allà on vaig.
-I com no?... M’AGRADA viatjar siga com siga i tinc sort de poder fer-ho. Sóc com els grans “menjadors” que no li “fan ascos a res”, i aixì com ells ho troben tot bo i estan a punt per empassar-se qualsevol cosa, jo sempre estic a punt per “eixir” i li trobe el suc del lloc que visite. Les circumstàncies dirigeixen que viatge sense horaris, lliurement, o sabent de bestreta la ruta a seguir i les parades a fer, que siga dirigit amb grup o preparat per mi i a soles, maleta o motxilla...fent vivac sota les estrelles o dormint en hotel on les estrelles presideixen la façana.... tan se val, l’esperit viatger es porta dins..són maneres de mirar...són maneres de ser...
-Qualsevol lloc, prop o allunyat es bo per visitar però si hauria d’escollir... M’AGRADA molt Guatemala i també Egipte. En el primer vaig assaborir la vida actual, en el segon vaig aprofundir en el passat faraònic.
-I per últim...m’ho passe bé amb el meu treball diari, M’AGRADA, i això és altre gran privilegis: sempre envoltada de xiquets, que són els més agraïts i alhora sincers, els més receptius i benvolents i m'agrada pel fet d'ajudar-los en el llenguatge, la base de la comunicaci...i també per tindre'ls a punt sempre per convidar-los a que coneguen altres països, altres mentalitats, altres paisatges... 

I sobre la llista dels blocs a qui atorgue el premi..? Per a no repetir els de les altres vegades he triat entre els que he descobert fa poc i que trobe interessants...

-Rutes de la memòria: http://coneixerhistoria.cat/rutes/
-Xàtiva; punts de vista, (secció de viatges): http://ximocorts.blogspot.com.es/
-Diari de la bona vida: http://diaridelabonavida.com/
-Quadern de Jordi Orts http://jordiorts.com/
-El diari dels nostres viatges http://diarijaumeicris.wordpress.com/
-Loop, la volta al món per parts: http://hatshet.wordpress.com/

Felicitats i endavant, a seguir escrivint...a seguir viatjant…



7 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies, Mariló. Però primer de tot, felicitat-te a tu per aquest premi rebut i merescut. El teu blog és ple d'articles interessants, i les teves experiències viatgeres són molt útils per persones com nosaltres.
    Per això és un honor que també ens nominis amb aquests premis Versatile.
    Moltes gràcies de nou!!

    Manel i Cristina

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres Manel i Cristina per les vostres paraules. El racó viatger és la suma d'experiències...i m'agrada compartir-les...escrivint-les es reviu el viatge...si a més a més poden servir a qualsevol...millor que millor...i més gran és la satisfacció.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Mariló. Un plaer saber que comptes amb el suport d'altres blocaires. Per cert, molt xulo el teu bloc. Et vaig seguint ;) Tens compte al twitter?

    ResponElimina
  4. Hola Jordi, pots seguir el Racó viatger al facebook,demanant amistad o com seguidor, compte de twitter no en tinc. jo m'he fet seguidora teua del facebook, i per cert, estic no una, dos vegades...
    M'agrada el que escrius al teu bloc, siga de viatges o no, tal volta influeix que Alcoi el tinc propet...i això fa que es llisga amb més interés.

    ResponElimina
  5. Felicitats pel guardó rebut i gràcies per atorgar-lo a la secció viatgera del meu blog. Aquestes cadenes són ben boniques. He llegit les condicions del premi i són laborioses, sobretot pel que fa a la tria d'altres candidats. Trigaré, per tant, uns dies a fer pública la meua acceptació.

    ResponElimina
  6. Hola Mariló,
    Moltes gràcies pel premi i felicitats pel blog!

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies Mariló per lleguir-nos i per fer-nos arribar aquest premi!! I moltes felicitats a tu pel teu premi i pel teu blog!

    Jaume i Cris
    diarijaumeicris.wordpress.com

    ResponElimina