Si el que vols, lector, és gaudir viatjant comòdament...has de continuar llegint.
Si el que vols és conéixer un poc més la gent d'este meravellós món que ens envolta...este és un bon moment.
Si el que t'agrada i desitges és sentir-te identificat amb experiències viscudes arreu del món...avant continua.


El somni de viatjar és fàcil d'aconseguir.

dimarts, 1 de setembre del 2015

4t ANIVERSARI del racó viatger de Mariló




El racó viatger compleix anys, esta vegada en són quatre. El temps passa volant i més quan es viatja, que  és just el que fem en este raconet, jo recordant el que he visitat i vosaltres còmodament llegint el que us mostre. 

Gràcies per ser lectors del racó viatger, especialment gràcies als fidels que periòdicament busqueu dins de l’enorme oferiment que fa la xarxa, l’espai que comparteisc amb vosaltres. Les visites diàries em diuen que el bloc agrada i eixe fet m’encoratja a seguir, ser constant  i no parar. La periodicitat i assiduïtat és una constant en este bloc, El racó viatger ha mantés el ritme. 

Són més de 70 mil visites, són més de 400 entrades... amb una mitja de 70 a 80 diàries. Tampoc importen les xifres però em demostren que entreu al racó viatger. I una cosa porta altra. El racó no para d'escriure perquè vosatres no pareu de llegir-lo, és com una roda.

El bloc va fent-se gran, va omplint-se de més relats viatgers, més fotos amb música i també amb seccions noves. Este any al llarg del mes-aniversari, i per a celebrar-ho, aniré incorporant pàgines que us ajudaran a trobar millor els continguts: són pàgines anomenades CURRICULUMS VIATGERS centrades en diferents continents, així només entrar-hi, teniu els enllaços a l’abast. Al llarg del més us les aniré mostrant perquè aneu familiaritzant-vos amb elles.



I les altres pàgines existents han anat també augmentant de contingut, així que no us oblideu de mirar-les de tant en tant.

Està la pàgina de postals i segells, creada per la nostàlgia dels viatges més antics, quan comprar una postal era una necessitat perquè no portàvem càmera apropiada, i també quan mirar segells substituïa l’absència del viatge real.



I la pàgina de pensaments viatgers  que  tant agrada i que ha canviat la foto de capçalera...





També està la pàgina de les ressenyes literàries i de cine... que també ha canviat de foto...hi estic jo, boli en mà...el que més m'agrada.




Està la pàgina de publicacions pròpies, que s’hi va actualitzant segons nous llibres o contes editats. Este any hi ha dos contes nous: “El pollastre de Nadal”, editat en desembre de 2013 i “La llegenda de la cara del castell” editat en desembre de 2014. I també hi ha una segona novel•la, “Entre dos mons” que us agradarà perquè és sobre un viatge.


.

I referent a esta segona novel•la ressalte la novetat. Li he creat una pàgina pròpia: ENTRE DOS MÓNS. La novel•la que parla d’un fabulós viatge a Algèria i també relata una història amorosa molt humana i dolça. No deixeu d'entrar-hi! també podeu fer-vos seguidors de la seua pàgina de facebook




Qui vulga saber sobre la primera novel·la escrita, té la pàgina de “En primera persona” .

En la columna lateral ho teniu tot i  més coses, com els symbaloos, el canal youtube, pinterest... arxiu, els comentaris...i fotos i vídeos propis dedicats als meus contes infantils...

Ja sabeu com m’agrada escriure, però també crec en el poder de la imatge. No en el sentit estricte de “Una imatge val més que mil paraules” perquè seria contradir-me, però si com “Una imatge et convida a llegir mil paraules”. Per això vaig iniciar l’etiqueta Fotos i Música, que en este aniversari vull donar-li protagonisme, i una de les maneres serà mostrant a les xarxes socials,  face  i twiter, i durant cada dia que no hi ha post de text, un vídeo dels guardats a l’arxiu.


Així sota el lema "Una imatge convida a llegir mil paraules" els tornarem a veure i que no queden oblidats. És una manera de tornar a visitar llocs que ja he mostrat i ho complementaré amb informació sobre algun aspecte de la música o els intèrprets. Crearé nova pàgina per a que ho trobeu amb facilitat i aniré omplint-la segons us les vaja mostrant.

I ara... a seguir...vosaltres a llegir i jo escrivint, viatjant...creant... I no us oblideu de la novel•la, us agradarà, pel viatge i per la història que conta.

3 comentaris:

  1. Felicitats Mariló. Per molts anys! :)
    Que aquests 4 només siguin l'inici d'una llarga trajectoria d'uns dels blogs al que tenim més estima de la blocosfera viatgera.
    Salut i viatges!

    Enric i Celia

    ResponElimina
  2. Gràcies a uns i a altre: a Enric i Cèlia i el que és el mateix, quaderns de bitàcola que sou uns grans viatgers i bons comunicadors de les experiències, i a Josean, gran lector i emprendedor de projectes literaris. Gràcies per seguir les meues cabòries.

    ResponElimina