Si el que vols, lector, és gaudir viatjant comòdament...has de continuar llegint.
Si el que vols és conéixer un poc més la gent d'este meravellós món que ens envolta...este és un bon moment.
Si el que t'agrada i desitges és sentir-te identificat amb experiències viscudes arreu del món...avant continua.


El somni de viatjar és fàcil d'aconseguir.

dimarts, 4 de desembre del 2012

PREMI DARDOS al RACÓ VIATGER de Mariló




El Racó viatger de Mariló ha rebut un premi, es tracta d’un reconeixement que fan els mateixos blocaires per donar a conèixer altres blocs. És diu PREMI DARDOS i m’ha arribat de la mà de Jordi Canal-Soler, un experimentat viatger al qual ja li quedarà poc per veure en este món que ens envolta. Feu una ullada a un dels seus blocs, és molt interessant el que escriu este català que és biòleg, escriptor, viatger, fotògraf…

http://apuntsdeviatge.blogspot.com.es/

Rebre el premi és un orgull i una satisfacció, més si cal, quan ve d’una persona que entén tant del tema. 
Gràcies Jordi per escodrinyar el meu racó viatger i haver-lo escollit entre molts altres blocs. 

Per a acceptar el premi hi ha tres normes a complir:
-1ª: Incloure una imatge del premi al bloc
-2ª: Fer esment i enllaçar el bloc que ens ha atorgat el premi
-3ª: Atorgar el premi a 15 blocs.
Coincideisc amb el Jordi que esta és la part més difícil. Hi ha tants!

Trie alguns dels blocs que llig amb més o menys assiduïtat, alguns des de fa temps. I de la mateixa manera que Jordi va escollir el meu, portat endavant per una desconeguda per a ell, opte per blocs dirigits per desconeguts per a mi. 

Tanmateix el terme “desconeguts” és relatiu. El fet d’escriure els nostres viatges ens destapa i deixa veure què fem i com pensem, així que després de llegir el que escriviu ja no som tan “desconeguts”.

Al final després de pensar-hi i deixant a banda qui ja et té, done el premi DARDOS a:

http://viatjantpereuropa.blogspot.com.es/   
http://www.viatjant.com/ 
http://www.auntirdepedra.com/ 
http://www.turismefacil.org/ 
http://masviajesmasriqueza.blogspot.com.es 
http://trapatroles.wordpress.com/ 
http://caminantcapitaca.blogspot.com.es/ 
http://pelscaminsdelmon.wordpress.com/ 
http://www.raconets.com/ 
http://www.viatjar.cat/ 
http://bloc.elviatgedelsergi.com/ 
http://www.elblogdeviajes.com/ 
http://rinconesdeviaje.blogspot.com.es/ 
http://blog.nomaders.com/ 
http://blogdeviajes.com.ar/ 

Llàstima que no puga incloure’n més…!

7 comentaris:

  1. ENHORABONA!!! El blog s'ho mereix, totes les seccions m'agraden: les ressenyes, els pensaments, els muntatges de fotos amb músiques suggerents i sobre tot la descripció dels viatges. Continua, com jo, som molts els anònims que seguim este blog.

    ResponElimina
  2. Hola, Mariló, sóc Òscar del bloc A un tir de pedra. Moltes gràcies per la menció, moltes gràcies per recordar-te de nosaltres i felicitats pel teu bloc, que per cert ja tenia a la llista. Prompte farem una nova llista de premiats al Premi Dardos. Salutacions!

    ResponElimina
  3. Hola Òscar, fent el llistat per al premi dardos, el teu bloc era el primer escollit, m'agrada el que mostreu i la quantitat d'informació que doneu. Continueu així, us seguiré llegint; ja veus que en este racó viatger agafe la maleta i avions, però també m'agrada visitar els voltants, també pots veure que siga lluny o prop m'agrada saber per on vaig.
    Salutacions a tu també.

    ResponElimina
  4. Hola Marilo. Muchas gracias por obsequiarme con el premio.Solo una cosa y es que no se como funciona el traductor y no entiendo mucho pero bueno mas o menos se como va. Obsequiare yo tambien a otros blogs con este galardon. Un saludo. Ah por cierto tienes un blog estupendo. Felicidades.

    ResponElimina
  5. Hola Carlos, me gusta tu blog porque muestra bonitos rincones de España. El traductor es muy fácil de utilizar, simplemente has de abrir la pestaña y en la segunda columna esta "castellà" -castellano. Todo se traduce automáticamente, aunque, he de decir, muy a mi pesar, que el traductor hace su versión particular que dista a veces de mi versión, y cambia expresiones y el sentido de algunas frases. Un saludo y gracias por añadir mi "racó viatger"-rincón viajero, en el tuyo.

    ResponElimina
  6. Hola Mariló!! Sóc Núria Borràs, de Pels Camins del Món, gràcies pel premi,em fa molta il·lusió, just ara que torno de fer un viatget per terres asiàtiques. Una abraçada i a seguir escrivint i compartint!!

    ResponElimina
  7. Hola Núria, tens un bloc molt interessant que es mereix este i molts altres premis més. Continuaré llegint el que veus, vius i expliques tan bé.

    ResponElimina