Si el que vols, lector, és gaudir viatjant comòdament...has de continuar llegint.
Si el que vols és conéixer un poc més la gent d'este meravellós món que ens envolta...este és un bon moment.
Si el que t'agrada i desitges és sentir-te identificat amb experiències viscudes arreu del món...avant continua.


El somni de viatjar és fàcil d'aconseguir.

divendres, 28 de juny del 2013

PREMI DARDOS 2013 al RACÓ VIATGER de MARILÓ


EL RACÓ VIATGER ha rebut per segon any consecutiu el PREMI DARDOS i no puc més que mostrar agraïment. Fa uns dies que em va arribar la noticia de la mà de la CATOSFERA VIATGERA  http://lacatosferaviatgera.blogspot.com.es/ i l'expert que la dirigeix.

L’expert del qual parle és l’Eduard un català experimentat viatger i escriptor, que m’arrisque a dir, és possiblement una de les persones que més sap sobre el món dels blocs i dels viatges. L’Eduard porta endavant, a més de la Catosfera i el seu propi bloc personal on recopila històries i llegendes d’orient, (que m’agrada molt), El bloc de viatges. Tan este com la Catosfera,  concentren un munt de lectures viatgeres que són experiències en primera persona, relats que ens obrin una porta al món i ens conviden  a traspassar-la. 

Actualize este post unes setmanes després, quan de nou m'ha arribat altra nominació, esta vegada de la mà de DE VIATGE, un bloc interessant de literatura, d'escrits personals i viatgers...i més coses més, que porta endavant Dolors Jimeno.  http://dolorsjimeno.blogspot.com.es/

A tots dos gràcies.

Quan l'edició passada vaig rebre el DARDO de la mà d’altre gran viatger, Jordi Canal-Soler, ja vaig explicar en que consisteix el premi, reprenc les notes i us ho torne a contar. 
Per a acceptar el premi hi ha tres normes a complir:
-1ª: Incloure una imatge del premi al bloc
-2ª: Fer esment i enllaçar el bloc que ens ha atorgat el premi
-3ª: Atorgar el premi a 15 blocs.

Este tercer apartat, triar, és realment el més difícil...no vull repetir els de l'any passat i no vull coincidir amb els que ha atorgat l’Eduard, alguns dels quals també m'agraden...tanmateix, hi va. 

Enhorabona a tots, alguns oferiu conèixer llocs allunyats, altres ens mostreu llocs més propers, altres parleu de literatura o cine.. hi ha qui fa barreja de tot.. tots doneu consells..... En tot cas, teniu un bloc molt interessant on capbussar-nos i trobar un grapat d’informació o experiències. 

Hi ha alguns blocs que no puc evitar nomenar perquè són els que veig en la pantalla de l’ordinador cada dia i amb els quals de manera indirecta i virtual em sento un poc connectada. No seria just que no els donara el premi, malgrat imaginar que, de premis...ja en tenen, siga el premi DARDOS o altres.

-QUADERNS DE BITÀCOLA http://www.quadernsdebitacola.com/
-DIARI DE LA BONA VIDA http://diaridelabonavida.com/
-VOLTAR I VOLTAR http://voltarivoltar.com/
-ELS PETITS VIATGERS http://elspetitsviatgers.com


Enhorabona i endavant!

10 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies Mariló!!!!!
    Bé, i enhorabona a tu per rebre de nou aquest premi. És genial saber que valoren la teva feina/hobby/il·lusió amb el reconeixement d'altres companys bloggers.
    Un plaer seguir-te.

    Manel i Cristina

    ResponElimina
  2. El plaer és meu Manel i Cristina...m'agrada molt llegir el que escriviu...dóna unes ganes d'anar-hi!

    ResponElimina
  3. Moooooltes gràcies Mariló!
    Aquestes petites grans sorpreses alegren el dia.
    Enhorabona per les 20.000 visites i aquest més que merescut premi. El 50% dels Quaderns és bibliotecari i ens encanta la combinació de viatges, literatura i pensaments viatgers i que fan que el teu bloc sigui diferent i autèntic. Gran combinació!
    Molt bon estiu i a continuar viatjant!

    ResponElimina
  4. El vostre bloc, el que conteu i com ho conteu s'ho mereix. Gràcies a vosaltres per compartir experiències. Seguim en contacte...

    ResponElimina
  5. Mariló, moltíssimes gràcies pel premi concedit.

    Deixa'm que faci com tots els altres premis o mencions que he rebut: No els passo perquè per a mi tots els blocs tenen el seu valor, cada un dintre de les seves possibilitats i no vull ser la que deixi sense premi a algú que s'el mereix tant o més que d'altres.

    Això sí, ho faré constar a l'apartat "Mencions rebudes"

    Una abraçada i, altre cop, gràcies!

    ResponElimina
  6. Tu mateixa Mercè. Sé que ho agraeixes encara que no passes el premi. Jo li estaré eternament agraïda al premi DARDOS que em va oferir Jordi Canal Soler l’any passat quan el bloc s’iniciava, perquè em va obrir les portes per contactar amb un grapat de gent com tu: viatgera i sensible als problemes del món. Cert que la tasca d’escollir altres blocs és realment complicada. Jo este any he mencionat alguns dels blocs “amics” que són els que llig cada dia, sabent, de bestreta, que de premis i reconeixements us en sobren, però vaig voler ser justa i mencionar i valorar realment els blocs que coneixia i podia jutjar sense por a equivocar-me.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies per haver pensat amb nosaltres.

    És un gran honor rebre el premi per tu, Marlló i mes quant be d'un blog de viatges.

    La nostra primera idea al començar el nostre Blog, va ser fer-lo únicament dels viatges que hem fet, fem i farem.... però poc desprès varem pensar que la VIDA és el gran viatge, i que per tant explicaríem a mes a mes dels viatges, les nostres vivències al assistir a actes culturals, ja sigui musicals, de Teatre o esdeveniments que ens marquin profundament el nostre dia a dia.

    De nou gracies... a partir d'ara intentarem llegir les teves cròniques viatgeres.

    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Precisament eixa barreja que hi ha en voltarivoltar és la que m'agrada. Endavant Inma i Miquel.

    ResponElimina
  9. Hola Mariló,
    Moltes gràcies per tenir en compte el blog d'Els Petits Viatgers!

    Aquest blog es, com tu ben dius, un blog on hi trobem una mica de tot: viatges, activitats i sortides relacionades amb els nens i families. I on també deixem a d'altres families explicar les seves aventures viatgeres.
    Faré menció del premi i de la persona i blog que l'ha atorgat. I en quant tingui triat els 15 blocs faré còrrer el premi. Ara mateix potser m'agafa en mal moment per fer una triar entre tots els blocs tant bons que hi han, es època de vacances escolars i dedicació complerta a les petites de la casa!

    De totes maneres, es molt important per a mi haver rebut aquest Premi Dardos!

    Moltíssimes gràcies de nou!

    Una abraçada,

    Montse

    ResponElimina
  10. Hola, petits viatgers...hola Montse, viatjar obri la ment, fa ser més solidaris i tolerants...i què millor que començar a "tastar" el món i anar ensumant tots aquestos valors ja des de menuts?. Endavant, hi ha moltes families que busquen els consells que contes al teu bloc els petits viatgers.
    Una abraçada. Mariló.

    ResponElimina